ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПУБЛІЧНУ ПРОПОЗИЦІЮ (оферту) від 30.11.2022 року

Повідомлення про публічну пропозицію (оферту)

ТОВ «Менський комунальник»про укладення

ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ

про надання послуг з централізованого водопостачання та/або

централізованого водовідведення,

 У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг»та враховуючи зміни, які були внесені до постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2021 № 808 «Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами» постановою Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 928, змінами форм типових договорів про надання послуг, що встановлені «Правилами надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення», що затверджені постановою КМУ №690 від 5 липня 2019 року в редакції постанови КМУ від 2 лютого 2022 року №85 та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України ТОВ «Менський комунальник» публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення (далі – Договір) 

 для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, інших об’єктів нерухомого майна або водопостачання та/або водовідведення в житловому будинку, приєднаних до внутрішньобудинкових мереж, які отримують послуги для задоволення власних потреб, а також для забезпечення господарських, технологічних (власних) потреб багатоквартирного будинку в цілому.

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті ТОВ «Менський комунальник» співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з Товариством.

 для споживачів – власників (співвласників, користувачів) приватних житлових будинків, які отримують послуги для задоволення власних господарських потреб.

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті ТОВ «Менський комунальник» власник приватного будинку не прийняв рішення про вибір іншої моделі договірних відносин та не уклав відповідний договір з ТОВ «Менський комунальник».

Індивідуальні споживачі у багатоквартирних та приватних житлових будинках, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання та/або водовідведення або звертаються до ТОВ «Менський комунальник» для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічного індивідуального договору.

У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Договір розміщено на веб-сайті ТОВ «Менський комунальник» у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до підприємства, для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.